sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Tuli kylmä keskikesä

Kuukauden kohokohta on, kun Maalla-lehti odottaa postilaatikossa

Juhannusta odottaa kesässä ensimmäisenä tapahtumana ja mulle se tarkoittaa jotenkin kesän aloitusta, mutta sehän on virallisesti keskikesän juhla. Meillä päin juhannuksena oli koleahkot kelit. Torstaina saatiin juhannusvieraat meille ja vieteltiin rauhallista iltaa. Perjantaina, eli siis juhannusaattona käytiin lossilla manamansalossa. Ensin käytiin jäätelöillä ja osa taisi tilata alkojuomaakin Martinlahden kaupalla.

Yksi hurja meni uimaan vaikka siis ilma ja vesi oli tosi kylmiä. Kuvissa alla siis kultahiekat ja lossin odottelua autosta kuvattuna.









Perjantaina käytiin Manamansalon lisäksi illalla SFC- Kohtauspaikassa katsomassa kokkoa ja päästiinpä siellä ihan lavallekin pyörähtelemään. Miehen kanssa on käyty lavatanssin alkeet ja niitä tapailtiin sitten juhannusyössä. Naapureiden kanssa sitten hilipastiin kävellä sieltä kotiin. Matka tuotti hankaluuksia osalle seurueesta, johtuen mahdollisesta humalatilasta, mutta perille päästiin tuo 6km matka. Käytiin naapurissa vielä yhdet nauttimassa yön kähmään.






Eilen, eli juhannuspäivänä lämmiteltiin kahdestaan vielä sauna illalla. Saunaan otettiin mukaan edellisiltä illoilta jostain syystä säästynyt "Passion fruit"- kuohari. Oli muuten hyvää! Seuranaan viinirypäleitä. Iltaa vieteltiin katsellen Kätkäläistä ja paistelimpa siinä muutaman lettusenkin, joita mustikoiden kanssa herkuteltiin.









Kanojen juhannus meni varmaan ihmetellessä meidän metelöintiä. Me miehen kanssa nukuttiin torstai-perjantai välinen yö teltassa. Ulkona oli 3 astetta lämpöä, joten päätin laittaa lämpölampun päälle kanalassa. Hoksasin sen siis klo:02.30. Hartikainen sitten ei ihan ymmärtänyt auringonnousun ja lämpölampun eroa ja herätti kanat 03:15 perjantai-aamuna. Lauantai-aamuna Hartikainen keksi saman homman, vaikka lampun sytytin jo illalla. Tuolloin Hartikainen alkoi laulaa 04.00. Katsellaan mihin rytmiin tuo nyt meinaa alkaa.



Puuh, vielä olisi kuukausi lomaan. Olisin voinut tästä jo aloittaa loman, mutta toisaalta on niin kylmät kelit, että sopii toivoa että heinäkuussa on lämpimämpi.

Leppoisaa sunnuntaita!

-Hellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi!