tiistai 17. kesäkuuta 2014

Kuulumiset viime viikolta

On jotenki pitäny kiirettä. Viime viikolla tuli vihdoin tuo juoma-automaatti, parahiksi ennen viikonloppua. Kätevältä vaikuttaa tuo kapistus. Joku päivä hermosin, että kun kestää toimitus niin kauan tuossa automaatissa. Mikäli en olisi sitä matkahuollolta hätäillyt, en olisi saanut tietää että paketti oli tullut jo aikaa sitten eikä se ollut vain kirjautunut sähköiseen järjestelmään. Matkahuollon emäntä oli kärkkäästi asiasta hakupaikkaan ilmoittanut. Sain sitten lämpimän vastaanoton hakupaikasta ja nöyrimmät pahoittelut.


Viikonlopuksi asetettiin juoma-automaatti ulos, jotta pysyy vesi viileänä. Pah! Melko kylmä oli keli ja on vieläkin. Niin kylmä, että mä vaadin lämpolampun laittamisen kattoon. Aamulla oli +3, miten kylmänä yöllä lie käynytkään.. Lunta/räntää sateli työmatkalla, just sellainen kesäkuun sää. Taisi mennä lakat tältäkin vuodelta.








Viikonloppuna meillä oli koko perheen kesken reissu Kuusamoon. Käytiin lauantaina kävelemässä pieni karhunkierros, 12 km. Kanala huollettiin lähtökuntoon perjantaina ja sunnuntaina palattiin. Eli siis yhden kokonaisen päivän ja kaksi yötä kanat olivat keskenään. Mua vähän hirvitti, mutta lohtua sain läsnäolijoilta: "kyllä ne pärjää". Ja olivat pärjänny. Sunnuntai-iltana sitten kiireen vilkkaa vein kanoille puuroa ja kalkkia. Viinirypäleet seassa kelpasi. Eilen annoin illalla Kiwi-hedelmää, meni kuin kuumille kiville! Viikonlopuksi jätettiin appelsiini puolitettuna, kaksi omenaa sekä pehkuihin ja maahan jyviä tekemiseksi.



Kuvissa maisemia Kuusamosta reitin varrelta. Reitillä oli kolme riippusiltaa ja upeita maisemia. Meidän koirat ei ollu messissä, kun ei ne olis suostunu kävelee noita siltoja. Alkuun kävely oli hidasta, mutta loppua kohti kuroimme aikataulua kiinni hurjasti. Yhteensä matkaan meillä meni 4,5 tuntia parilla juomatankkauksella sekä yhdellä evästauolla. Evästauot on musta noissa reissuissa parasta! Kärvötellä vähän kylmissään ja maiskutella eväitä ja kuumaa kahvia termoksesta. Illat pelattiin siskojen ja äitin kanssa Aliasta :)

Tässä oikealla lämpölamppu kattoon asennettuna. Talveksi sitten asetetaan alemmaksi. Nyt näyttää siltä, että saa hetken tuota tilaa lämmittää, ainakin yöllä, ennen kuin kunnon kesä tulee. Jos tulee. Lamppuna on punainen 150 watin lamppu. Päivisin ei siis pidetä päällä. Alla on ruokinta-automaatista kuva. Ruokana siellä menee tällä hetkellä täysrehu, vehnänjyvät, A-D-E-vita sekä kalkki.

Joopasen joo, lähtis saunan lämmitykseen. Ei tarkene muuten.

Mukavaa alkuviikon jatkoa!

- Hellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi!